Tämänviikkoisessa Inspiroidu-haasteessa skräpättiin jostakin teknisestä laitteesta. Oma valintani oli helppo - uusi kamerani on todella mieluinen ja ansaitsee ehdottomasti kokosivun huomion :)

3722697687_cf19a4d8fb.jpg

Tehtävä ei ollut helppo, mikä minun mielestäni oli vain mukava asia:

"Tekniikan kehittyessä kannattaa dokumentoida myös teknistä arkea. 15 vuotta sitten joillakin puhelinmalleilla ei voinut kuin vastaanottaa tekstiviestejä - niin hullulta kuin se tuntuukin. Tallenna jonkin tärkeän kapistuksen tekniset tiedot, sillä joskus aikojen päästä ja tekniikan kehittyessä saattavat nämäkin tiedot olla mielenkiintoista luettavaa.
Haaste # 63

TEKNISET TIEDOT

Haaveiletko uudesta tietokoneesta tai jopa autosta? Onko perheen teini-ikäisellä kiikarissa uusi puhelin, jonka ominaisuuksista hän jaksaa muistuttaa? Onko miehen moottoripyörähaave pelkkää kuutioista puhumista? Entäpä HD ready ja Full HD, luetko alennusmyyntimainoksia näitä seikkoja silmällä pitäen? Skräppäyskohteessa voi olla watteja ja voltteja, hevosvoimia ja kierrosnopeuksia, pikseleitä, liitäntöjen määriä tai erilaisia energialuokkia."

Taustassa on käsinkirjoitettua kameran teknisten tietojen luetteloa - en saanut näitä tietoja oikein muuten asettumaan sivulle. Alalaidan kuvaviipaleet ovat palasia itse ottamistani kuvista ja olen kuviin aika tyytyväinen. En halunnut käyttää netistä löytyviä tuotekuvia tämä kameran yksityiskohtien valokuvaus osoittautui varsin hauskaksi tehtäväksi.