Tällä viikolla haastetyössä tuli käyttää puuta jossakin muodossa:

Haaste # 77

PUU SKRÄPPÄYSMATERIAALINA

Skräppää käyttäen jotain puista materiaalia. Voit hyödyntää esimerkiksi pieniä puuesineitä, jäätelötikkuja tai kaarnan ja viilun palasia. Jokaisesta kodista löytynee hammastikkuja, niistä voi koota mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Jos olet valmis hulluttelemaan, liimaa työhön pieni puuhaarukka, voiveitsi tai soppakauha. Ja mikäli et kammoksu sivulla olevien koristeiden paksuutta, voit ikuistaa muiston uudesta laminaatista tai parketista pienen mallipalan muodossa. Tällaisia mallipaloja voi käyttää myös persoonallisina skräppialbumin kansina! Hillitympiin kokonaisuuksiin pääsee pienillä puisilla kirjaimilla ja numeroilla, niitä löytyy lähes kaikista askartelutarvikkeita myyvistä liikkeistä.

Inspis Twistissä oli tarjolla hieman tavallisesta poikkeava leiska, joka innosti tarttumaan heti haasteeseen:

Loppuviikolle osuneet kiireet veivät aikaa askartelulta, ja työ valmistui vasta viikonloppuna. Tein sen kuitenkin alkuperäisen ajatuksen mukaan loppuun - ainoana muutoksena on journalingin yläpuolelta sivun vasempaan yläkulmaan siirtynyt otsikko.

Sivun puuelementit ovat otsikon alla; akryylimaaleilla maalattuja grillitikkujen palasia, joiden väliin on solmittu pieniä sinisiä helmiä. Otsikon 'alusmaton' valmistuttua helmilaatikko jäi sopivasti käden ulottuville ja koristelin helmillä myös leimakukkasten keskustat.

Sivun runsaus yllätti tekijänsäkin, mutta lopputulos on kuitenkin varsin mieluinen :)