Haastesivu valmistui dead line -päivän iltana, joten arvontoihin ei tällä kertaa päässyt mukaan. Annettu leiska haastoi kokeilemaan kuuden pikkukuvan sijoittelua sivulle, enkä tiedä, olisinko ilman mallia päässyt maaliin asti.
Lopputulokseen olin kuitenkin varsin tyytyväinen. Sivulla on käytetty sekä kone- että käsinompelua, ja työtä oli todella mukava tehdä. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa kartongin hiomista hiekkapaperilla. Parempi puoliskoni katsoi hommaa aika pitkään ja piti hiomistani kyllä vähän erikoisena puuhana.

Haaste # 79

SISARUSSUHTEET

Voit lähestyä aihetta hyvin perinteisesti tai ainoana lapsena hieman päinvastaisesti soveltaen. Mikä on suhteesi pikkusiskoosi, suojeleva ja ehkä jopa hieman äidillinenkin? Entä isoveljesi, millaisia ajatuksia hän herättää? Jos olet ainut lapsi, oletko joskus kaivannut sisaruksia ja miltä ainoana lapsena olo on tuntunut? Entä omat lapsesi, miten koet heidän sisaruutensa? Tai omat vanhempasi, miltä heidän esimerkkinsä ja käytöksensä on tuntunut omien sisarustensa suhteen? Aihetta voi lähestyä eri näkökulmista, tulkitse vapaasti.

 

 

 

Hymyilytti, kun luin haasteen ensimmäisen kerran. Tehtäväksiannossa oli jotakin tuttua: Haastetyö nro 70 vastasi tehtävään aika hyvin :)