Olen kovin huono pitämään säännöllistä yhteyttä ystäviini. Siksi minusta on mukavaa nähdä hieman vaivaa ystävänpäiväkorttien eteen - se on minun tapani kertoa, että vastaanottaja on minulle tärkeä.

Tänä vuonna pääsin kokeilemaan uutta ScorPalia, joka alun epäilyksestä poiketen on osoittautunut todella toimivaksi apuvälineeksi. Kortin mallin ja ohjeet voi käydä katsomassa valmistajan ideasivuilta:

Alunperin tarkoituksena oli toteuttaa Aasia-teemaa mustan ja pinkin sävyillä, mutta sopivaa kuviopaperia ei ollutkaan aivan tarpeeksi. Tästä syystä osassa korteista on myös vihreää, mikä kuitenkin toimi varsin hyvin. Olin mielissäni, kun sain käyttää ihania Asian Dolls -leimasimia. Kuviot ovat ihania!

 

My new metric ScorPal and the adorable Asian Dolls stamps were my inspiration for this year's Valentine's cards. In my opinion the ScorPal Shutter Card was a perfect template for creating an Asian look - especially with using a simple black background.
The original idea was to use pink and black shades only but after running out of pink papers I had to use some lime green colours, too. However, I think that worked out just fine, too.
Colouring of the stamped images was made with ProMarkers.

Official ScorPal instructions of the Shutter Card can be read here.