Tätä olen halunnut kokeilla jo pitkän aikaa: Skräpätä käyttäen suurta, koko sivun täyttävää kuvaa. Tämän viikon Inspiroidu antoi siihen hyvän tilaisuuden:

Inspiroidu #116: Iso kuva työn taustana

Valokuvien päällekin voi liimata koristeita, niihin voi kirjoittaa ja niiden päältä voi vaikka ommella. Tässä haasteessa on tarkoitus käyttää koko sivun peittävää valokuvaa, mahdollisuuksien mukaan tietenkin. Jos et ehdi tai halua teettää suurennoksia eikä valokuvatulostinta ole, harkitse mustavalkoisen kuvan tulostamista tavallisella tulostimella tai suurenna jokin valokuva kopiokoneella. Ehkä haluat käyttää jotakin mainosta tai julistetta työn taustana? Ole luova ja käytä mielikuvitusta vaikka et valokuvasuurennosta omistaisikaan. Muista myös se, että aina ei tarvitse skräpätä kovin suuressa koossa. Keksi ratkaisu!

Olen iloinen, että onnistuin tekemään 12x12-kokoisen sivun. Kuva on tulostettu A3-kokoiselle piirustuspaperille suurella kopiokoneella, joten jälki ei ole valokuvapaperin tasoa. Tosin tässä työssä kuvan tarkkuuden ei tarvinnutkaan olla huippuluokkaa.
Halusin vastavaloon kuvattuun kuvaan hieman auringon hehkua, joten värjäsin kuvaa Distressillä. Myös valkoiset aakkostarrat on värjätty. Boorditarrat ja siirtokuva ovat BasicGrey:ta.

Suuria mustavalkoprinttejä on varastossa kaksi lisää, joten tämä sivu tuskin jää viimeiseksi lajissaan :)