Kuinka hieno kesä meillä on ollutkaan! Mikä sen mukavampaa, kuin skräpätä kivoista kesämuistoista:

Inspiroidu 117: Kesämuistoja

Helppoa ja huoletonta skräppäystä keskellä kesää - skräppää kesämuistosi! Kesämuisto voi olla hyvinkin tuore tai se voi olla kaukaa lapsuudesta. Muisto voi liittyä lomamatkaan, tuliaisiin tai vaikka telttaretkeen. Nyt on mistä valita!

Aukeamia tulee tehtyä aivan liian vähän. 12x12-kokoinen sivukin tuntuu joskus suurelta, ja harvoin tuplatilan tuomaa haastetta enää kaipaakaan. Nyt iloisia kesäkuvia tuntui olevan niin paljon, että suuri tila tuntui mukavalta.
Leiska on PageMapsin korttipakasta

Koristeina mm. Panduro Hobbysta hankittua sydänteippiä, Tiimarin chipboard-kuvioita, kukkatarra ja ompelupistoja. Ompelukuvioiden idea tuli pohjakartongin kuvioinnista, ja koska vasemmanpuoleinen tarrakukka kaipasi toista samanlaista, pistelin kuvion tarrasta jäljelle jääneen reunan avulla.

 

A single 12x12" was just not big enough for the pile of nice pictures I took on our summer trip to the Moomin World in Naantali. Flowers are hand stitched and were inspired by the green paper pattern.

I tend to find double lay-outs quite challenging and I guess that's the reason why I have not made too many yet. However, making these pages was fun and I guess they won't become the last double page in my scrapbooking album.