Skräppäys, askartelu, ompelu ja neulominen. Käsillä tekeminen on minulle erittäin tärkeää, ja tämän viikon Inspiroidu syntyi tästä aiheesta:

Inspiroidu 128: Taide
Tätä haastetta voi tulkita useammallakin eri tavalla. Toteuta skräppäyssivu erityisen taiteellisesti tai skräppää aiheesta taide. Taide on erittäin suhteellinen käsite, joten mahdollisuuksia on aina pienen lapsen piirtelystä ranskalaiseen taidemuseoon asti. Ja paljon myös siltä väliltä. Myös oma skräppääminen on jo sinällään taidetta, mutta yritä tällöin viedä työn toteutus hieman perinteisestä linjastasi poikkeavaksi ja jos mahdollista, niin vieläkin taiteellisemmaksi.

Omassa leiskassani on versio tutusta kuvasta, joka näkyy mm. blogin yläkulmassa. Väreinä akryylimaalia ja pastellipuukyniä. Taustakartongin reunat on käsitelty Distressillä.

This week's Inspiroidu challenge was about Art. We were asked to make a lay-out using an 'artistic approach' or then using 'Art' as the page title. I decided to do something quite experimental. My page was about the feelings I have when scrapbooking, about the joy of creating something with my own hands and about the importance of this hobby for me. Title 'Tärkeää' means 'Important' 
For the painting I used basic acryl colours with some pastel pens. Borders were inked with Distress. Rub-on transfers are from BoBunny.