Skräpteekin DT-paketti sisälsi vaikka mitä ihanuuksia. Yhteistä materiaaleille oli jouluinen tunnelma, joten lähdin liikkeelle tekemällä kaksi joulukorttia.

Korttien tarvikelista näyttää tältä:
* Whiff of Joy:n leimasin 'Willow with Gingerbread Heart'
* Papereita Papermanian A Silent Night -setistä (tulossa nettikauppaan)
* Nauhaa Papermanian Burgundy Floral -setistä
* Tummanpunaista ja vihreää kartonkia (Daler Rowney Murano paperi, A4 160g)
* Neliö- ja suorakaidekorttipohja
 

Neliökortissa joulutervehdys on tulostettu mustesuihkutulostimella tagi-lappuun. Pienellekin pahvikoristeelle ja jopa kangasnauhalle voi tulostaa:

* Sommittele haluamasi teksti esim. tekstinkäsittelyohjelmalla
* Tulosta oikovedos tavalliselle paperille.
* Kiinnitä varsinainen tulostemateriaali paperille kaksipuoleisella teipillä. Kohdistamisessa auttaa, jos sivua pitää valoa vasten.
* Laita paperi ja teipatut elementit tulostimen takalokeroon. Varmista, että asetat paperin oikein päin!

 

Suorakaiteen muotoiseen korttiin leikkasin Willow:n ääriviivoja myöten ja kiinnitin 3D-tarroilla korttiin. Taustalla on Spellbinders:lla stanssattu ympyräkuvio.

 

Skräpteekki Design Team material package contained a stack of patterned papers with Christmas look and feel. Therefore I decided to start with making two Christmas cards.

Materials: 
* Whiff of Joy:n 
stamp 'Willow with Gingerbread Heart'
* Papers from Papermania A Silent Night collection
* Ribbon from Papermania Burgundy Floral collection
* Dark red and green 
cardstock (Daler Rowney Murano paper, A4 160g)
* Cardstock in various sizes

The greeting text on the square card is printed on the tiny tag. Did you know that you can print texts with a standard ink jet printer on small (but thin) pieces of cardstock or even on ribbon? Just print the text first on a blank paper, and tape the cardstock tag or ribbon on top of the printed text with 2-sided tape. Then put the paper back on the printer (on the back tray) and re-print the text. Simple!

On the second card I attached the Willow with 3D tape to get some dimension on the card. Background circle is cut using Spellbinders dies.