Gorjuss:n leimasimissa on jotain, joka vetoaa minuun kovasti. Kokeilin tehdä kaksi korttia, joissa perusidea on sama, mutta jotka värimaailmansa suhteen ovat täysin erilaisia. Leimakuvien väritys on tehty ProMarkereilla.

Vihreäsävyisen kortin kuviokartonki (Basic Grey) ja koristeteippi ovat Skräpteekin kesän DT-paketista. Basic Grey:ta on myös punasävyisen kortin raitapaperi.
Skräppäysristeilyllä ostoskoriin jäi kaksi helmimaalikynää, joista toisella on 'tiputeltu' korttien helmikoristeet. Maalin käyttö on helppoa ja mukavaa - kunhan vain malttaa antaa työn kuivaa rauhassa yön yli.

I'm a big fan of Gorjuss stamps. It's difficult to say what makes the images so appealing but I just love using them. This time I stamped the same image on two similar cards and was surprised to see how different they turned out to be. Colour selection has really a huge impact on the outcome!
Both patterned papers are from BasicGrey. Image colouring is done with ProMarkers, and shadowing with Distress inks. The pearls are made with 'Perlen-Pen', a recent purchase on our scrapbooking cruise to Stockholm. The paint is very simple to use, and the only important thing is to let the paint dry long enough.