Slice on ollut harmittavan vähässä käytössä, koska meneillään olevaan työhön sopivan kuvion etsiminen on tuntunut hankalalta. Muistikorttien kanssa toki toimitetaan pienet kuviovihkoset, mutta olen kaivannut jotakin yksinkertaisempaa systeemiä mallien valintaan.

Kaivoin viikonloppuna esille vuosia sitten hankitun laminointilaitteen. Hain Making Memories:n Why Slice -sivustolta muistikorttien esittelykuvat, nappasin kuvista print screenit ja tulostin valkoiselle pahville. Varastossa oli valokuville tarkoitettuja laminointitaskuja, jotka sopivat tähän tarkoitukseen hienosti. Kaksi muistikorttitulostetta vastakkain ja laminointikoneen läpi. Reikä kulmaan ja saranarenkaalla yhteen. Nyt muistikorttien sisältö on helposti selailtavissa, ja korttinippu mahtuu hyvin myös muistikorttien säilytyskansion sisään. Toimii!

Xing kysyi laminointilaitteestani:

Laminointilaitteeni on merkkiä Peach ja hankin sen joitakin vuosia sitten Suomalaisen Kirjakaupan alesta. Maksamaani hintaa en muista, mutta uusia näyttää saavan n. 30 euron hintaan. Laminointiarkin maksimikoko on A4 ja laite perustuu lämpölaminointiin. Laminointikalvoarkkeja on hyvin tarjolla edelleenkin.
Konetta on erittäin helppo käyttää. Töpseli seinään, parin minuutin odottelu ja arkit laitteesta läpi. Mitään säätöjä ei ole. Jos laminointilaitetta käyttää pitkään, saattaa arkkeja joutua tuuppimaan koneen läpi useaan kertaan. Oma arvaukseni on, että laite jäähtyy hieman, eikä laminointijälki siksi ole kerralla kunnollista. Tosin jälki korjaantuu hyväksi ja pinta muuttuu kirkkaaksi, kun arkin ajaa koneen läpi kaksi tai kolme kertaa.

Koneen käyttö pienen digialbumin laminointiin kuulostaa hyvältä vinkiltä - kiitos! Meillä konetta on käytetty mm. useamman lorupussin lorujen laminointiin.

When using my Slice cutter I have found it difficult to browse through the available images. Yes, you get a small booklet with the design cards but using them did not feel easy enough. Something more simple was definitely needed.
Last weekend I took out my old laminating machine and a stack of laminating pouches. I went to Making Memories page whyslice.com to view the design card contents, took some printscreens, printed them on white cardstock and run through the laminating machine. Now the cards are hooked together with a metal ring and are just as easy to use as I imagined. The stack fits into the design card storage binder so it is available whenever needed.