Skräpteekin DT-paketin paperit päätyivät tällä kertaa lahjarasian pintaan.

Materiaalina on perunalastutuubi, jonka sisäpinnan olin pessyt tiskiaineella ennen käyttöä. Leikkasin sen kahtia (sahalaitainen leipäveitsi toimi tässä hyvin).

Pohja on kuviollisesta kartongista, jonka kääntöpuoli on valkoinen. Piirsin kartongille tuubin pohjan kokoisen ympyrän, sekä tämän ympärille toisen, jonka halkaisija oli n. 3 cm suurempi kuin sisemmän. Liimasin keskiympyrän päälle toisen samankokoisen ympyrän, jotta pohjasta tulisi kaksinkertainen ja siten tarpeeksi tukeva.

Pohjan reunat leikkasin kapeahkoiksi säteiksi. Taitoin säteet ylöspäin ja kiinnitin ne putken alareunaan kaksipuolisella teipillä. Lieriö sai näin uuden pohjan.

Reunan päällystin kuviokartongilla (Papermanian A Silent Night) ja yksivärisestä kartongista leikatuilla koristeilla. Leikkasin kuviokartongin hieman lieriötä leveämmäksi, jotta paperiin jäi vähän kääntövaraa.

Kansi on tehty samalla periaatteella kuin pohja.
Keskellä on ympyrän muotoinen aukko, johon on liimattu pala tarvikepakkauksesta säästettyä kirkasta muovia. Kannen sisä- ja ulkopuolelle on leikattu koriste Spellbindersin stanssilla.Ikkunan läpi näkee, mitä rasiassa on sisällä!

Lopuksi varjostin purkin reunoja Distressillä ja valmista tuli!