Tämänviikkoisen Inspiroidu-haastesivun suunnittelu alkoi jo viime viikolla. Ajatuksena oli tehdä värikylläinen sivu 'värisuora'-haasteeseen, mutta perjantain dead linen jälkeen suunnitelmiin tuli muutos. Tällä viikolla haasteessa aseteltiin koristeita ketjuun, ja jotain sellaista olin sivuun jo alun perinkin miettinyt.

151: Koristeiden ketju
Asettele koristeet ketjuksi. Koristeiden ketju voi muodostua millaisista koristeista tahansa, se voi olla yhtenäinen tai koostua irrallisista ja lähekkäin olevista koristeista. Ketjuja voi olla yksi tai useampia.

Kuvat on otettu yhteistyössä tyttären kanssa: Hän asetteli mallit esille ja minä räpsin kuvat. Tavoitteena oli luoda leiskaan fantasiamaailma, jossa nämä rakkaat 'kamalan ihanat' oliot asuvat:

Lopputulos miellyttää kovasti meitä molempia!


In this week's Inspiroidu challenge the task was to create a layout with embellishments arranged in chains.

For beating the dull and grey weather I wanted to make a page filled with colour. My daughter helped me in the photo shoot arrangements and I took a dozen photos of her precious 'pet shop' toys. Then I cut out the figures and put them on a phantasy landscape. Trust me, this layout was made with great childish joy!