Terveiset skräppääjien kesän kohokohdasta, Leikkaa & Liimaa -tapahtumasta!

Neljäkymmentä intohimoista skräppääjää kokoontui Espooseen Hempan, Lintsin ja Ommun järjestämään askartelutapahtuman. Mukana oli vuosia harrastaneita konkareita, ensimmäisiä sivuja rakentaneita askartelijoita ja monenlaisia taitavia osaajia näiden väliltä.

Järjestelyt toimivat erinomaisesti: Kaikilla oli hyvät, valoisat työskentelytilat sekä paljon pöytätilaa, ja jokainen sai kotiinviemisiksi kassin täynnä sponsorien lahjoittamia ihanuuksia. Niin, ja olihan meillä vieraskin: Energinen ja inspiroiva Becky Higgins, joka jaksoi pitkään kierrellä pöydästä toiseen jututtamassa meitä ja vastailemassa hänelle esitettyihin kysymyksiin. Harvinaisen hieno ilta kaikin puolin!

  

Tapahtumassa saattoi osallistua myös 'Samat materiaalit' -haasteeseen, jossa haasteen vastaanottaneet valitsivat kahdesta erilaisesta paketista itselleen mieluisemman. Itse päädyin turkoosin sekä vaalean keltaisen ja vihreän sävyisiin materiaaleihin:

 
(Kuva Leikkaa & Liimaa)

 

Pyörittelin materiaaleja aika kauan, ennen kuin sivu lähti rakentumaan. Taustan kuviokartonki kääntyi ympäri kerran jos kaksikin ja myös muut kuviopaperit siirtyivät edes takaisin sivulla. Nauhat ja napit löysivät paikkansa nopeasti, mutta siirtokuva-arkin kuviot tuottivat hieman päänvaivaa.
Pähkäilyn vaimennuttua sivu syntyi varsin nopeasti ja lopputuloksesta tuli hyvin mieluinen.

Lämpimät kiitokset vielä kertaalleen valtavan työn tehneille järjestäjille. lllasta jäi kotiinviemisinä mukavia muistoja, aurinkoista kesätunnelmaa ja roppakaupalla inspiraatiota ja uusia ideoita.