Paperikeijun paperiperjantaihaasteessa pyydettiin ideoimaan sivu, jossa käytetään viirejä. Haasteen oli tehnyt Xing:

"Viime aikoina varsinkin ulkomaisissa scrapbook-keskusteluissa on näkynyt paljon sivuja, joissa on käytetty viirinauhaa. Tällä kertaa haasteena on tehdä joko kortti tai scrapbook-sivu, jossa on viirinauha tai viirinauhoja. Viirinauhaa voi käyttää koristeena väriä tuomassa tai siihen voi halutessaan sijoittaa tekstin: kortin toivotuksen tai scrapbook-sivun otsikon.

Viirinauhan koon ja tyylin voi valita vapaasti. Viirit on helppo leikata tavallisesta paperista esim. salmiakin muotoisina ja taittaa kahtia nauhan tai narun ympärille. Erityisen helppo viirit on leikata sellaisesta kuviopaperista, jossa toinen puoli on ruudukkokuvioinen "

Omassa sinisen ja ruskean sävyisessä sivussa halusin käyttää Ali Edwardsin kuvaideaa: Weekend Creative -ohjeessa kehoitettiin kokeilemaan sellaisten kuvien ottamista, jossa tarkoituksella jätetään tilaa journalingille. Journaling-alueena voi olla esim. seinä tai muu kirjoituksen taustaksi sopiva pinta.

Kokeilin tekstin kirjoittamista kuvaan PSE:ssa. Lopputulos oli oikein mukava, mutta tulostin ei tehnyt valkoisesta tekstistä mielestäni tarpeeksi siistiä jälkeä. Printtasin kuvan uudelleen ja kirjoitin tekstin kuvaan käsin.