Luin tämän viikkoisen Inspiroidu-tehtävän perjantai-iltana, perheemme saavuttua kotiin illan pyöräretkeltä. Ei tarvinnut kauaa miettiä, mistä sivu kertoisi.

Inspiroidu 120: Tahroja paperilla
Jättikö kahvikuppi jälkensä paperiin vai saitko lempipaperin kulmaan pienet ja mustikkaiset sormenjäljet? Tai ehkä muistivihkosi on kärsinyt vuotaneesta kuulakärkikynästä? Millaisia tahroja paperillasi sitten onkaan, ikuista nämäkin jäljet arjesta ja käytä tahraiset paperit!

Oman sivuni tahrat eivät ole syntyneet vahingossa tai sattumalta. Halusin kokeilla jotakin uutta ja pyöräilyteeman innoittamana käytin polkupyörän eturengasta leimasimena. Rengas vain puhtaaksi hiekasta, distressiä pintaan ja taluttelemaan pyörää paperin yli. Mahtoi naapureilla olla ihmettelemistä :)

Metalliset koristeet ovat Tim Holtzia - ihanuuksia, jotka ovat jo hetken odottaneet laatikossa sopivaa sivua. Koristeluun on haettu ideoita PageMapseista.
 

In this week Inspiroidu scrapbooking challenge we were asked to make a page using stains on paper. My page was about the joy of cycling and therefore the stains were 'stamped' with the front wheel of my bicycle.
Page decorations were inspired by several PageMaps lay-outs but I did not decide to use just one sketch for this page. The metal charms are from Tim Holtz's collection; superb, aren't they!