Tämän viikkoinen Inspiroidu-tehtävä oli todella mielenkiintoinen:

142: Täytetty muoto
Asettele työhön tulevat materiaalit valitsemasi muodon sisään. Muoto voi olla ympyrä, sydän, kolmio tai muu yksinkertainen muoto. Se voi olla myös kirjain tai numero, mitä tahansa keksitkin. Täytä muoto kuvilla, papereilla ja koristeilla. Tarkoitus ei ole tehdä esim. pyöreää sivua, vaan sijoittaa sivun kaikki elementit tämän muodon sisään.

Twist-luonnos oli todella hieno:

Oma sivuni sai kipinän luonnoksesta, mutta lopputuloksesta ei tullut annetun tehtävän mukainen. Elementtejä, vaikkakin aika vähäisiä :) , on siellä täällä sivua ja vain kuvat ovat muodon sisässä:

Leiskassa oli kuitenkin elementtejä, joita olin halunnut kokeilla jo jonkin aikaa: Käsin ommeltu reunus sekä saman muodon käyttö suihkemaalin maskina. Tekijän ottamasta vapaudesta huolimatta sivusta tuli oikein mieluinen!


This week the Inspiroidu challenge was inspiring but quite tricky. We were asked to put all the page elements (picture, title, journaling, embellishments) inside a freely selected shape. My elements ended up spreading around the page but I'm still quite happy with the outcome!
Title: You are the light of my life