Ensi viikolla skräpätään koko viikonloppu Laukaassa. Olethan tulossa mukaan?

Intohimona Skräppäys -tapahtumassa on joka vuosi etsitty Vuoden Skräppääjää, niin tänäkin vuonna. Tänä vuonna sähköpostiini tuli ilahduttava viesti: Olin päässyt kuuden finalistin joukkoon!

Tämän sekä muut alkukarsintatyöt näet tapahtuman blogissa. Laitan blogiini muutaman lisäkuvan karsintatyöstäni ensi viikonlopun jälkeen.

Finaalityöt on aiemmin tehty Intohimona Skräppäys -tapahtumassa, mutta tänä vuonna työt annettiinkin kotona tehtäviksi. Myös tehtäväksianto poikkesi viime vuosista - nyt tehtiin maze-book!
Posti toi materiaalipaketin kotiin, ja kaikkia paketin tuotteita tuli työssä käyttää. Kustakin kuviopaperista piti näyttää molemmat puolet. Aika haastavaa, eikö! Paketin sisällön näet täältä.

Ennen haastetta olin ehtinyt tehdä jo pari maze-bookia, joten minikirjan perusajatus oli tuttu. Idean keksimiseen menikin sitten vähän enemmän aikaa. Lisäksi halusin haastaa itseni käyttämään vain annettuja materiaaleja, eli muut kuviopaperit kielsin itseltäni kokonaan :). Koristeiksi valitsin leimakuvat, akryylimaalin, muutaman sirkkarenkaan sekä yhden Kaisercraftin siirtokuva-arkin. Näillä tulisi selvitä tehtävästä. Aakkostarrojen käyttämisen sijaan päätin naksutella tekstit Dymolla.

Kirjasta tuli pienten tärkeiden asioiden kokoelma. Eli kansien väliin on kerätty arkisia asioita, jotka tuovat päiviin iloa, valoa ja hyvää mieltä. Muistuttelen myös itseäni siitä, että onnen avaimet ovat pienissä asioissa ("askartele lasten kanssa ja nauti ajasta heidän kanssaan - lapsuus kestää vain hetken", "muista levätä", "luota naisenergiaan"). Nämä pienet asiat ovat kuin arjen punainen lanka - siksi kirjan sivuilla kulkee punainen paperilanka kannesta kanteen.

Annetut materiaalit käytin tarkkaan. Itse kirjan runko on tehty kuviopaperista, sillä käytin harmaan yksivärisen kartongin kuvien tulostukseen. Paketissa tulleesta koristetarra-arkista käytin myös varsin monta aihetta. Kirjasta tuli varsin mieluinen. Laitan blogiin muutamia kuvia, kunhan saan kirjan takaisin itselleni :)

Kirjasta on muutama kuva täällä - jos tapaamme Laukaassa, niin käyhän selailemassa kirjaa paikan päällä! Ja muistahan äänestää suosikkiasi!

Viikonloppuun siis!